Voetbalvereniging Sportclub Lochem

14 oktober 2017

Wir laden euch ein mit uns zu feiern! Het eerste feest in het jubileumjaar is het Oktoberfest, de jubileumcommissie heeft samen met de organisatie een oktoberfest georganiseert wat gehouden wordt bij Cafe Bousema, op Zaterdagavond 14 oktober aanvang 20.30 uur. Entree € 5,00 ( inclusief bierpul en drie consumpties, komt U verkleed dan krijgt U een consumptie extra). Muziek wordt verzorgd door de Reeperbahner Stimmungsmacher. Het feest is bestemd voor leden vanaf 18 jaar, sponsoren, donateurs, vrijwilligers, leden club van 100, ladies corner, ouders van spelende leden. Kaarten te koop bij: Kantine V.V. Sportclub Lochem en bij Cafe Bousema. Komt allen zodat we er een gezellig feest van kunnen maken.

Disclaimer | Login