Voetbalvereniging Sportclub Lochem
22 oktober 2018

Het hadden er drie kunnen zijn.

Sc Lochem- HELIOS: 1- 1.

Een goed begin van de geel blauwen met weinig echte kansen en daarna een beter , maar vooral gevaarlijker HELIOS zorgde voor een 0-0 ruststand waar iedereen wel vrede mee had. Het leek zo n wedstrijd waarvan je voelt dat degene die de eerste maakt wel eens  de winnaar kon zijn. Waar Gert-Jan ons met drie formidabele reflexen op de been hield , scoorde Ruben Boonk zijn zoveelste van het nog nieuwe seizoen en de 1-0 voor Sc. Lochem stond op het bord!

Dan hoop je dat het zo blijft of dat je kunt profiteren met een snelle counter. Want HELIOS gaf niet op en ging op zoek naar de gelijkmaker. Je voelde de druk toenemen , maar gelijdelijk aan kwam toch ook het eind in zicht. En dan toch in de 85e minuut de gelijkmaker. Helemaal vrij achter drie verdedigers scoorde Ijen Bruinsma de 1-1.

We hadden stiekem gehoopt op meer, maar gezien de wedstrijd kunnen en moeten we tevreden zijn met een meer dan verdiend punt. Onder leiding van de uitstekend fluitende scheidsrechter Gerard de Graaf !

Volgende week uit naar Vaassen. Ik ben benieuwd !

Ger ten Asbroek, voorzitter.

Het hadden er drie kunnen zijn.
Disclaimer | Login