Voetbalvereniging Sportclub Lochem
22 december 2018

*Succesvolle taartenactie*!

Zaterdag werden door de Sportclub Lochem O11-1, O13-1, O15-1 en O17-1 door heel Lochem (en omstreken) bijna 450 taarten bezorgd. Een schitterend aantal waar we met z’n allen trots op mogen zijn! Met behulp van ouders, spelers, trainers en in het bijzonder Jeroen en Pieter (O13-1) zijn de taarten op tijd en vlot bij de ‘klanten’ afgeleverd. Het bedrag wat is opgehaald middels de actie komt ten goede aan onze buitenlandse trip tijdens Pinksteren. We verblijven dan met bovenstaande teams 4 dagen in Oostende (BEL) voor een schitterend toernooi met tegenstanders uit binnen en buitenland. Op deze manier hebben de jongens die zelf de taarten moesten verkopen hun steentje mooi bijgedragen!
*Een speciaal bedankje aan Willem Hiddink van Combigro Helmink uit Zutphen. Zonder Willem was dit niet gelukt!*

*Succesvolle taartenactie*!
Disclaimer | De AVG-wet | Login