Voetbalvereniging Sportclub Lochem
8 april 2018

Bijna 100 jarig Sc. Lochem wint in Ruurlo !

Het was al een aantal jaren geleden dat we met drie punten vertrokken uit Ruurlo. Maar zo vlak voor het eeuwfeest begreep het eerste elftal dat drie punten toch een mooi cadeau is!

Een voorzichtig begin van beide ploegen met weinig kansen leidde pas in de 23e. minuut tot een kans en tegelijkertijd een doelpunt. Goed doorzetten en een prachtige afronding van Mark van  Donkelaar zorgde voor een verassende en verdiende 1-0 ! Nog geen 5 minuten later had het zomaar 2-0 kunnen zijn, maar goed ingrijpen van Roy Brekveld voorkwam dat Jasper Jurgs  bal in het net verdween. Scheidsrechter Versteege , uitstekend fluitend, gunde iedereen , ook de spelers, al voor de rust een drankje, en zo genoot iedereen in het heerlijke voorjaars zonnetje.

De tweede helft begon met een kans voor Lochem, maar helaas.... Daarna een wat sterker naar voren spelend Ruurlo dat uiteindelijk weinig kansen creëerde. De verdediging van Sc.Lochem stond prima en gaf weinig weg. En voor de zekerheid hebben we altijd nog Gertjan. Ook vandaag weer rust uitstralend en prima ingrijpen! Dat we de geboden ruimte voorin niet goed hebben benut is jammer , want de uitvallen waren best kansrijk.

Een bal op de paal in de 89e. minuut was het laatste aanvallende wapenfeit van Ruurlo. Ondanks de 5 minuten extra tijd bleef het bij 1-0 en dat is toch een prachtig begin van de komende feestweek!  En wie goed kijkt naar de stand, het aantal gespeelde wedstrijden, en de komende tegenstanders ziet dat het 100 jarige Sc. Lochem nog heel goed kan meekomen...

Ger ten Asbroek

Bijna 100 jarig Sc. Lochem wint in Ruurlo !
Disclaimer | De AVG-wet | Login