Voetbalvereniging Sportclub Lochem
9 februari 2019

Club Fund artikelen afhalen

De Club Fund actie is vrijdag 8/2 bij Plus Cornelis officieel afgesloten met het uitreiken van diverse prijzen aan de deelnemers die het meest hadden gespaard en uiteraard een mooie cheque voor de clyub voor bijna € 1.300! Een prachtig bedrag waar zeker een goede bestemming voor gezocht en gevonden gaat worden. de actie was daarmee een groot succes. Dank aan alle spaarders! Vanaf vandaag 9/2 zijn de gespaarde en bestelde spullen af te halen bij de Plus. Als het goed is, hebben degenen die wat besteld hebben persoonlijk bericht gehad hoe en waar ze de fanartikelen kunnen afhalen. Tot en met de 11e zijn ze bij Plus af te halen. Alles wat dan nog niet afgehaald is zal dan naar de club komen. We hopen echter dat iedereen dan al zijn of haar spullen heeft gehaald.

Mocht je geen beroicht hebben gehad, laat het dan even weten via bram_splochem@yahoo.com

Disclaimer | De AVG-wet | Login