Voetbalvereniging Sportclub Lochem
24 november 2018

Eerste kampioen najaarscompetitie is bekend!

~~Team 35+ 2 kampioen (najaarscompetitie)!
Afgelopen vrijdag is team 35+ 2 in de laatste speelronde bij GSV ’63 na een spannende ontknoping (onverwachts) kampioen geworden.
Met een brede selectie, zonder de geblesseerden Meindert en Ard, werden wij bij aankomst in Geesteren hartelijk verwelkomd  door een lange rode loper inclusief vlaggetjes en ballonnen. Het startsein van een mooie voetbalavond. Niet dat dat speciaal voor ons bedoeld was, maar wel voor een lid van verdienste van de plaatselijke voetbalclub, die een lintje kreeg uitgereikt tijdens de ledenvergadering door de burgemeester van Gemeente Berkelland.
Met 4 punten achterstand op koploper Klein Dochteren begonnen we aan een zware opgave. Onze missie was duidelijk, 3x winst en hopen op een misstap van Klein Dochteren.
Om 19.30 uur was de aftrap van de eerste wedstrijd tegen GSV ’63  onder leiding van een prima fluitende scheidsrechter. Doordat wij gebrand waren om te winnen zaten we al vlot goed in de wedstrijd en doordat de tegenstander nog niet echt wakker was, liepen we snel uit via goals van Hans, Matty en een eigen goal van GSV naar een 3-0 overwinning. Aan de andere zijde van het veld had Klein Dochteren een nipte overwinning behaald tegen SVBV. De 2e wedstrijd speelden we tegen een taaie tegenstander SVBV en sleepten we uiteindelijk, mede dankzij een sterk keepende Lenneart, een 2-0 (Erwin en Matty) overwinning uit het vuur. De andere wedstrijd ging tussen Klein Dochteren en voor hun angstgegner GSV. Het ware scenario werd een feit, want mede door grandioze reddingen van de GSV keeper, stond er na het laatste fluitsignaal 0-0 op het scorebord. Door dit resultaat naderden we de koploper tot 2 punten. De allerlaatste wedstrijd was dus doorslaggevend. We begonnen goed aan de wedstrijd en dit resulteerde in een aantal flinke kansen. Halverwege de wedstrijd was het geluk aan onze zijde, want door een snelle aanval van links werd de bal door Jurgen hard voorgegeven en voordat wij de bal raakten, was ons al een verdediger voor door de bal in eigen goal te schieten. Klein Dochteren moest toen vol op de aanval, maar stuitten telkens op goed verdedigingswerk en fantastische reflexen van Lennaert. En na een aantal zware minuten flink knokken en verdedigen klonk het verlossende fluitsignaal en was het onverwachtste kampioensschap voor ons een feit! Na afloop kregen we van de supporters van Klein Dochteren sportief een heerlijke slagroomtaart en werd het kampioensschap in de gezellige kantine van GSV nog flink gevierd!
Team 35+

Eerste kampioen najaarscompetitie is bekend!
Disclaimer | De AVG-wet | Login