Voetbalvereniging Sportclub Lochem
10 februari 2019

Lochem doet prima zaken in Apeldoorn

Lochem ging vandaag op bezoek bij Robur et Velocitas te Apeldoorn. De heen wedstrijd was de seizoen opening en eindigde in 2-2.

Op een blessure na een fitte selectie, dit veranderde al na een halve minuut door het uitvallen van spits Thijs. De van vakantie terug gekeerde Nick verving hem. Na ongeveer een kwartier mocht Ruben Boonk aanleggen voor een vrije trap en hij schoot de bal via binnenkant paal de goal in. 0-1. De tweede wissel kwam toch eerder dan verwacht. Ruben Dissel moest eruit voor hem kwam Mitchell in het veld.  Door wat chaos kwam Robur toch langszij 1-1. Halverwege de eerste helft een knappe solo van Ruben Boonk die vond Thijmen en die op zijn beurt Nick. 1-2. Nog voor rust de 1-3, en hoe! Mitchell komt door op links en krult de bal geheel subtiel de rechter kruising in. Een mooie voorsprong met dien verstande dat Robur al 2 keer de paal had geraakt en een aantal keer Gert-Jan op haar pad vond.

In de tweede helft een strijdend Lochem dat wel steeds meer naar de eigen 16 werd gedrukt. Een kwartier voor tijd viel dan ook de 2-3. Robur ging 1 op 1 spelen en daardoor kwam er ook ruimte achter hun verdediging. Uiteindelijk Bas die werd diep gestuurd en met een bekeken lob de 2-4 op het scorebord bracht.

Een degelijke wedstrijd van Lochem. Door andere uitslagen staat Lochem nu tweede en eerste in de tweede  periode. Volgende week De Derby van 3B. Lochem-Witkampers. 14.00 aftrap op Sportpark De Elze. Mis dit spektakel niet!!

Disclaimer | De AVG-wet | Login