Voetbalvereniging Sportclub Lochem
15 mei 2018

Meiden MO15-2 klaar om naar Denemarken te gaan!

De meiden van SP Lochem zijn er klaar voor om af te reizen naar Denemarken vrijdag 18 mei a.s.. De meiden zijn volledig in het nieuw gezet door sponsoren V-tron en Intersport Harbach Zutphen.

Ze zullen deel gaan nemen aan een UEFA internationaal voetbal toernooi. Aan dit toernooi doen teams uit verschillende landen uit Europa mee. De meiden hebben hiervoor nieuwe trainingspakken gekregen en dankzij een ouderbijdrage en Intersport Harbach hebben ze er ook mooie shirts bij en gaan ze netjes gekleed naar Denemarken. Ook hebben ze via Sport en Sience nog een rugzak gekregen met leuke hebbedingetjes erin en zullen ze voorzien worden van nodige consumptie onderweg en tijdens het verblijf daar.

De meiden hebben er erg veel zin in, maar vinden het ook wel weer erg spannend . We willen alle sponsoren bedanken voor hun bijdrage maar ook onze voorzitter die de meiden nog een leuk presentje heeft gegeven ivm 100 jaar SP Lochem en zullen de meiden hun uiterste best gaan doen op het toernooi.

Verder zal er op de SP Lochem site nog een blog worden bijgehouden.

Teamleiding MO15-2

Meiden MO15-2 klaar om naar Denemarken te gaan!
Disclaimer | Login