Voetbalvereniging Sportclub Lochem
30 juli 2018

Pasfoto's in Sportlink UPDATE

De KNVB heeft besloten om per ingang seizoen 2017-2018 geen fysieke pasjes meer te hanteren, maar te controleren via Sportlink.
Dit betekent dus, dat er op Sportlink een recente goedgelijkende pasfoto moet staan.
Is deze er niet, dan kan/zal de scheidsrechter bij de controle aangeven, dat je niet speelgerechtigd bent.
Dit geldt vanaf de jeugd onder 12 tot en met de senioren.
De komende weken zal ik Sportlink hierop controleren en aangeven bij welke spelers/leden er nog geen foto op Sportlink staat.
We beginnen met de jeugd onder 11, die over komt naar de jeugd onder 12. (zie onderstaand)
De betreffende spelers/leden worden verzocht om voor 1 juli 2018 hun pasfoto in te leveren als JPEG bestand.
Door je JPEG per mail op te sturen aan de Ledenadministratie zal ik het JPEG bestand koppelen in Sportlink.(Ledenadministratie)

Alvast mijn dank voor jullie medewerking.

Mvgr,
Arend Bouwmeester,
Ledenadministratie,
A_Bouwmeester@kpnmail.nl

JO11
Ediz Akbulut, Mees Assendelft, Chris Bruinooge, Koen van der Giessen, Casper Heijink, Joeri  IJland, Giorgio Kranen, Omar Salim, Pim Teelen, Yousri Rafai, Philipp de la Rie, Diede Slotboom, Mels Visman, Len van Vulpen, Kay Wendersteyt
MO11
Noor Nasry, Karlijn Visbeek.
JO12
Izzetcab Celik, Hessel de Haan, Adam Mahu, Rouni Shahin.
MO13
Anniek van Oostrum