Voetbalvereniging Sportclub Lochem
29 november 2018

Presentatie toekomst Sportclub Lochem op ALV 10 december

De toekomst van Sportclub Lochem begint morgen en jij kunt er bij zijn. Kom op 10 december naar de Algemene Leden Vergadering (ALV) en praat mee over de plannen voor de komende jaren.

Sinds dit voetbalseizoen is het bestuur van Sportclub Lochem uitgebreid met vijf nieuwe leden. In de eerste maanden heeft het nieuwe bestuur hard gewerkt aan 'achterstallig onderhoud'. Een greep uit de activiteiten van de afgelopen maanden:

• er zijn twee nieuwe commissies geïnstalleerd: kleding en PR. Een toernooicommissie is in oprichting
  • de sponsorcommissie is nieuw leven ingeblazen
  • we hebben we de AVG geïmplementeerd
  • er is een Instagram-account opgezet
  • we werken we aan een nieuwe website
  • er is een start gemaakt met een 'handboek Sportclub Lochem'.

Daarnaast heeft het bestuur een nieuw beleidsplan opgesteld voor de komende jaren. 'Iedereen doet mee', is de titel van het plan. Er staat in welke doelen we als vereniging hebben voor de komende jaren en hoe we daar aan gaan werken.

Voor het plan definitief wordt vastgesteld, vragen we eerst onze leden om hun mening. Dat doen we tijdens de ALV op 10 december aanstaande. Daar zullen we het plan presenteren en krijg je volop de gelegenheid er op te reageren. De toekomst van de club is van ons allemaal en daarom hopen we op een grote opkomst tijdens de ALV.

ALV Sp Lochem
Datum: maandag 10 december