Voetbalvereniging Sportclub Lochem
2 december 2018

Ruime overwinning in Colmschate.

Een niet alleen ruime, maar ook dik verdiende overwinning van Sc. Lochem zorgt weer voor aansluiting bovenin. En dat met goed voetbal!

Na een 1-0 achterstand door een benutte penalty in de 22e minuut, stonden we 10 minuten later al op 2- 1. Een benutte penalty van Ruben Boonk en een mooi schot van Boyd Straver zorgden voor de ommekeer in de wedstrijd. En eigenlijk zijn we niet meer in gevaar geweest. De 3-1 had eigenlijk voor rust al moeten vallen , maar ondanks een aantal mooie aanvallen en dito kansen wilde de bal er niet in.

In de tweede helft een kleine opleving van Colmschate vlak na rust , maar steeds meer werd duidelijk dat Lochem de betere ploeg was en met goed voetbal continu dreigend was. Ruben Dissel zorgde voor 3-1 in de 75e minuut en daarmee was het verzet van Colmschate gebroken. Met nog twee doelpunten van Ruben Boonk werd de score flink opgevoerd en leek de wedstrijd mooi te eindigen. Helaas, een opstootje in de laatste minuut zorgde toch voor een vervelend slot: twee keer rood!  Eén voor Colmschate, één voor Sc . Lochem. Jammer en niet nodig.

Komende week tegen ALBATROSS thuis . Aanvang 14.00 uur !

Ger ten Asbroek, Voorzitter

Disclaimer | De AVG-wet | Login