Voetbalvereniging Sportclub Lochem
1 oktober 2017

Sp.lochem 1 - Ruurlo 1

Sc Lochem- Ruurlo    2 - 3

Een zonnetje , heel veel toeschouwers, mede door de ouders van bijna 100 jeugdspelers die de teams bij de eerste thuiswedstrijd in ons jubileumjaar verwelkomden , een nieuwe grasmat en een ploeg die na vorige week graag tegen Ruurlo wilde laten zien dat het wel degelijk kan.

Alle ingrediënten voor een mooie middag op sportpark " de Elze" waar de  nieuwe parkeerplaats zijn eerste contouren laat zien.

Maar het pakte allemaal anders uit. De eerste 15 minuten veel balbezit voor Sc Lochem , maar weinig dreiging en weinig werk voor de keepers. Wel werd geleidelijk aan duidelijk dat Ruurlo , met z n snelle aanvallers, gevaarlijk was in de counter.

En zomaar , in de 25 e minuut 1-0.  En na de 1-0 kansen op meer. Goed werk van Gert-Jan voorkwam in de 30e minuut de 2-0. Daarna een wat feller Lochem dat voor rust de gelijkmaker probeerde te maken.  Toch resulteerde het wat fellere spel niet in echte kansen zodat we met een 1-0 achterstand gingen rusten.

Na de thee al vlot de 0-2 en in de 63e minuut zelfs de 0-3....Maar dan plotseling een penalty, die door Rico foutloos werd binnengeschoten. Zou het dan toch nog??....

In de 84 e minuut de 2-3 van Jasper en ineens ging men nog denken aan een verrassing. Hoewel Ruurlo gevaarlijk bleef werd de druk op de Ruurlose verdediging opgevoerd . In een alles of niets slotoffensief dat door de extra tijd nog langer duurde dan gedacht gebeurde van alles, maar veranderde niets meer. Het bleef 2-3 en daarmee ging Ruurlo verdiend met de drie punten naar huis.

Jammer van zo n eerste drukbezochte derby thuis, maar a.s zondag opnieuw thuis  tegen Albatross kan het elftal laten zien waarom dit jubileumseizoen een feestelijk seizoen wordt!

Ger ten Asbroek, Voorzitter

Disclaimer | Login