Voetbalvereniging Sportclub Lochem
3 februari 2019

Sportclub Lochem 1 tegen Epe 1

Terecht gelijkspel, maar toch...

Als je met 2-0 gaat rusten, en je had het beste van het spel,  dan verwacht je misschien toch iets meer dan een punt. Een  geweldig begin van Sc. Lochem in de zo belangrijke strijd om de tweede plaats in 3B zorgde in de 26e. minuut na een prachtige kopbal van Rico Lammerdink, die overigens opnieuw uitstekend leiding gaf aan de verdediging, voor de verdiende 1-0. Een prachtig afstandsschot van Thijmen Doeve eindigde op de lat , maar vlak voor de rust schoot diezelfde Thijmen de bal via binnenkant paal alsnog binnen en dat rust heerlijk !  2-0 en eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. Ja er was een bal op de lat van EPE en Gertjan hield met een reflex Epe van scoren af maar Sc. Lochem was  beter en had eigenlijk de derde ook al kunnen maken. Misschien wel moeten maken! 

De tweede helft een langzaam beter Epe en een Sc.Lochem dat terug moest. Met de 2-1 in de 72e. minuut  wordt het spannend en als dan de 2-2 in de 79e. minuut ook nog valt wordt het, met nog tien minuten te spelen, spannend. Twee doelpunten van Stefan Lokhorst trouwens , waarbij vooral de tweede een echte spitsen goal was. Drukt Epe door of gaat Sc. Lochem toch nog een keer scoren ? De uitstekende scheidsrechter Mark de Lang, floot af bij 2-2 en daar kon iedereen vrede mee hebben, ook al zat er na de 2-0 voorsprong misschien meer in...

Volgende week spelen we uit tegen Robur en Velocitas. Daarna, 17 februari,  thuis tegen de Witkampers.  Zet het vast in uw agenda!!

Ger ten Asbroek, Voorzitter

 

Disclaimer | De AVG-wet | Login