Voetbalvereniging Sportclub Lochem
15 april 2018

Sportclub Lochem - SV Heeten 1-2

Na een week vol verassingen rondom de 100 jarige verjaardag was het jammergenoeg SV Heeten dat er met de punten vandoor ging.

Op dinsdag 10 april, tijdens een geweldige receptie voor de leden hebben we de Koninklijke Erepenning ontvangen uit handen van Burgemeester Sebastiaan van 't Erve. Donderdagavond komt, geheel onaangekondigd, de Bondsvoorzitter Michael van Praag de receptie bezoeken en sluit de sprekersgroep af met een stimulerende en inspirerende toespraak richtng de aanwezigen. Mooi!

En zondag begon het uitstekend, maar kwamen de bezoekers vanuit het niets op 1-0. Nog geen minuut later maakt Thomas Ven der Worp  gelijk en lijkt alles weer goed te komen.

Met een 1-1 stand brak de rust aan en nog 45 minuten om de zo belangrijke driepunter binnen te halen. Echter....na drie minuten een penalty voor SV Heeten die er moeiteloos ingaat en tja, dan moet er gescoord worden. En helaas gaat dat niet al te gemakkelijk de laatste tijd.

Een matige tweede helft met weinig echte kansen over en weer werd met wel 7 minuten extra tijd afgesloten bij een 1-2 stand voor SV Heeten. En dus moeten we, ondanks de "gunstige" uitslagen van de andere teams, even een plaats terug om vervolgens aan de laatste serie duels te beginnen waarin we toch nog mogen hopen op een mooi einde.

Volgende week uit tegen Whije. En dan de 26e tegen de Witkampers. Jammer van deze wedstrijd, maar de week kon eigenlijk toch al niet meer stuk!

Ger ten Asbroek, Voorzitter

Sportclub Lochem - SV Heeten 1-2