Voetbalvereniging Sportclub Lochem
31 december 2018

Toernooien 2019

Wat is er mooier, dan aan het eind van het seizoen met je team deel te nemen aan toernooi in de buurt of wat verder weg. De winterstop is het juiste moment om hierover in alle rust over na te denken.

Op de Lochem Site staan onder agenda de toernooi opgenomen, waarvoor Sp Lochem een uitnodiging heeft gekregen. Voor verder details over deze toernooien staat er in het wedstrijdsecretariaat een map. Zodra je een keuze hebt gemaakt maakt je dit kenbaar op de Lochem Site. Ik ontvang hiervan een mailtje en zal het team dan aanmelden bij de organiserende vereniging. De voortgang van de aanmelding is te volgen op de Lochem Site.

Zelf inschrijven voor een toernooi is geen probleem. maar laat het even weten, zodat ik het kan bijwerken op de Lochem Site.

Arend Bouwmeester,
Coördinatie Toernooien