Voetbalvereniging Sportclub Lochem
2 december 2018

Uit de bestuurskamer

De bestuursvergadering van de afgelopen week stond in het teken van het concept beleidsplan. Het plan wordt gepresenteerd op de ALV van 10 december aanstaande. De avond start om 19.30 uur en we rekenen op een grote opkomst.

Ondertussen is de nieuw opgerichte Kledingcommissie vol op stoom. De commissie gaat tijdens de winterstop alle tenues innemen, inventariseren en opnieuw verdelen. Leiders hebben hiervan inmiddels bericht gehad. Het contract met de kledingleverancier, inclusief het functioneren van de webshop, wordt binnenkort geëvalueerd. De shirts van de meidenteams zijn dan nu eindelijk in aantocht!

Terug van weggeweest: de snertloop. We hebben als bestuur besloten deze mooie traditie in ere te herstellen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunnen de leden hun conditie weer even testen na de oliebollen en de champagne. Binnenkort volgt meer informatie!

Het tekort aan velden wordt steeds nijpender. De afgelopen maanden zijn er verschillende initiatieven geweest om hier iets aan te doen, maar tot nu toe nog zonder resultaat. We blijven hier actief mee aan de slag met als belangrijkste doel op korte termijn een oplossing voor trainingsavonden te vinden.

Ondertussen werken we ook aan een onderhoudsplan voor de accommodatie. We hebben onlangs met het bestuur van de Stichting - die eigenaar is van het complex - om tafel gezeten om dit handen en voeten te geven.

De geslaagde eerste versie van het internationale JO-19 toernooi van afgelopen zomer, krijgt een vervolg. Op 10 en 11 augustus komen opnieuw een aantal nationale en internationale topteams naar Lochem. Komend voorjaar presenteren we de deelnemers. Het belooft weer een aansprekend deelnemersveld te worden, met in elk geval vier Engelse ploegen!

Op initiatief van Arend Bouwmeester hebben we de intentie uitgesproken de administratieve organisatie van onze vereniging zoveel mogelijk onder te brengen in Sportlink, het ICT-systeem voor verenigingen waaraan ook voetbal.nl app is gekoppeld. Nu nog gebruiken we verschillende ICT-systemen, die deels wat verouderd zijn. Na 1 januari 2019 pakken we dit op in afstemming met Arend en een op te richten commissie.

Alle teams worden binnenkort uitgerust met een nieuwe waterzak met daarin ook een EHBO-set. Onder leiding van Sedat Cakmak gaan we aan de slag met een EHBO-plan, zodat we beter voorbereid zijn bij calamiteiten in het veld.

Disclaimer | De AVG-wet | Login