Voetbalvereniging Sportclub Lochem
12 april 2018

V.V. Sportclub Lochem 100 jaar!

Op dinsdag 10 april bestond onze club precies 100 jaar.
Dat hebben leden en vrijwilligers diezelfde avond uitbundig gevierd in de kantine.

Tijdens het officiële gedeelte werden de talrijke bezoekers eerst gefeliciteerd door de voorzitster van de Ladies Corner Ciska Pijpers en de voorzitter van de Club van 100 Henny Ruiter.

Ciska stelde een mooi kado in het vooruitzicht voor de te renoverende kantine en Henny overhandigde de aanvoerder van het eerste, Thomas van de Worp, 2 ballen.

Voorzitter Ger was hierna aan de beurt die tijdens zijn speech een plaquette onthulde ter nagedachtenis aan de leden die ons ontvallen zijn.

Hierna kwam tot ieders verrassing Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve binnen en nam het woord.

Hij benadrukte dat onze vereniging al heel lang een grote rol speelt in de Lochemse gemeenschap en dat de Koning het daarom heeft behaagt om V.V. Sportclub Lochem de Koninklijke Erepenning te verlenen, waarna hij de Oorkonde en Penning aan voorzitter Ger uitreikte.

Tot slot van het officiële gebeuren bracht muziekvereniging Advendo nog een serenade ten gehore.

Hierna kon het feest beginnen en er werd nog lang nagepraat over de afgelopen 100 jaar.
Ook werden door de aanwezigen de vele foto’s van de expositie die door Dick Lammertink is samengesteld aandachtig bekeken.

Disclaimer | De AVG-wet | Login