Voetbalvereniging Sportclub Lochem
25 november 2018

Verdiende overwinning voor Sc.Lochem tegen SV Zwolle.

Spannend tot de laatste minuut...

Op een glad maar goed bespeelbaar veld begonnen beide ploegen enthousiast aan de eerste helft. Hier en daar pittige duels en onrustig spel zorgde niet voor veel amusement , maar als je dan door een prachtig schot van Ruben in de 25e minuut voor komt te staan , en daarmee de rust haalt, dan smaakt de thee wel.

De tweede helft een goed spelend Lochem dat het belang van de wedstrijd in zag en Zwolle flink onder druk zette. Toch viel ,uit het niets , zomaar de 1-1.

Tja , dan weer op zoek naar een doelpunt, en het was weer Ruben die de 2-1 er in schoot na een mooie aanval. En er kwamen meer kansen . Maar het werd net niet goed genoeg uitgespeeld om de wedstrijd eerder te beslissen. En dan blijft het spannend. Tot de laatste minuut. En dat duurde lang want door blessures en veel gele kaarten (ook nog twee keer geel is rood) liet de scheids wel heel lang doorspelen. En dan weet je het maar nooit.

Na bijna 100 minuten toch het verlossende eindsignaal. Verdiend gewonnen , maar spannend tot het laatst.

Ger ten Asbroek, voorzitter

Disclaimer | De AVG-wet | Login