Voetbalvereniging Sportclub Lochem

Contact

Routebeschrijving

Berekenen

Vertrek adres:

Vanaf Laren/A1

Bij de eerste verkeerslichten rechtdoor, over de brug de rondweg op. Op de rotonde de eerste afslag naar rechts nemen de Elsmans Schaddenweg op. Vervolgens rechtsaf de Kijksteeg op, onder het viaduct door (let op: beperkte doorrijdhoogte) en tenslotte linksaf de Elzelaan op.

Vanaf Zutphen

Vanaf de Zutphenseweg op de rotonde de derde afslag naar rechts nemen de Elsmans Schaddenweg op. Vervolgens rechtsaf de Kijksteeg op, onder het viaduct door (let op: beperkte doorrijdhoogte) en tenslotte linksaf de Elzelaan op.

Vanaf Barchem

Aan het einde van de Barchemseweg bij de verkeerslichten linksaf de Zutphenseweg op. Vervolgens bij de rotonde rechtsaf de Henry Dunantweg op. Hierna kort rechtaf de Rembrandtlaan op en direct linksaf de Graaf Hendriklaan op. Hierna linksaf de Koedijk die over zal gaan in de Kijksteeg op. Tenslotte rechtsaf de Elzelaan op.

Vanaf Goor

Vanaf de Goorseweg bij de eerste rotonde rechtdoor de Graaf Ottoweg op. Hierna bij de volgende rotonde rechtsaf de Prins Bernhardweg op. Terwijl deze weg gevolgd wordt zal deze over gaan in de Julianaweg en daarna in de Tramstraat. Vervolgens linksaf de Koedijk die over zal gaan in de Kijksteeg op. Tenslotte rechtsaf de Elzelaan op.

Kaart


Bekijk grotere kaart

Accommodatie

Sportpark De Elze
De Elzelaan 3
7241 RX Lochem
0573-252566, keuzemenu 1: kantine
0573-252566, keuzemenu 2: wedstrijdsecretariaat

Correspondentie-adres

V.V. Sportclub Lochem
Postbus 106
7240 AC Lochem
Tel : 0573-257296
Email : info@sportclublochem.nl

Bestuur

Zie pagina bestuur

Coördinatoren

Zie pagina coördinatoren

Jubileumcommissie 100 jarig bestaan

Email: lochem100@sportclublochem.nl

Redactie website

webmaster@sportclublochem.nl

Disclaimer | De AVG-wet | Login