Voetbalvereniging Sportclub Lochem

Welkom nieuwe sponsoren

Bakker Bart

Bakker Bart is een bekend gezicht in de Lochemse binnenstad en is een sponsorrelatie met SP Lochem aangegaan. Het reclamebord is te vinden op ons hoofdveld bij de cornervlag onder het scorebord. We zijn zeer blij met deze bijdrage! Vindt ons snel op www.bakkerbart.nl of bezoek ons gewoon aan de Bierstraat 34 in de binnenstad van Lochem. We hebben altijd wat lekkers voor uw klaar!

www.bakkerbart.nl
Bakker Bart
Cotelette Slagerij

Job en Nicole van der Neer met hun slagerij Cotelette zijn inmiddels een begrip in Lochem. Slager Cotelette.nl gevestigd in Lochem biedt een uitgebreid assortiment aan slagersvlees. Botermals rundvlees is één van de pijlers van Cotelette.nl. In ons assortiment kiezen wij voor diervriendelijk vlees. De voeding wordt samengesteld uit natuurlijke en kwalitatief goede bestanddelen. Groei stimulerende middelen zijn bij ons als slager in Lochem verboden! Cotelette.nl kiest bewust vlees in zijn assortiment waarbij de omgang en transport van de dieren met respect en met zo weinig mogelijk stress uitgevoerd worden. Bezoek ons op www.cotelette.nl of kom naar onze vers-slagerij aan de Walderstraat.

Sportclub Lochem leden kunnen rekenen op een extra korting! Het bord van Cotelette treft u aan achter de goal op het kunstgras!

www.cotelette.nl
Cotelette Slagerij
Eetcafe Scholten

Als oudste café van Lochem bevinden wij ons op het mooiste plekje van de stad: aan de voet van de Grote Kerk aan de Bierstraat 4. U kunt bij ons genieten van koffie met huisgemaakte taart, een lekkere borrel met bittergarnituur én van de eerlijke streekgerechten van chef-kok Maarten de Boer. U bent van harte welkom in de knusse warme huiskamer, onder onze sfeervolle veranda óf op het terras op de Markt. Met uitzicht op historisch Lochem! Groet, Anneke en Dirk Scholten.

Het reclamebord van Eetcafe Scholten kunt u vinden aan tribunezijde (de galerij) van het kunstgrasveld.

www.eetcafescholten.nl
Eetcafe Scholten
Fysiotherapie en fitness De Brug

Fysiotherapie en fitness De Brug

Ook fysiotherapie en fitness De Brug is een sponsorrelatie met SP Lochem aangegaan. Op de foto Reinier Bakker (De Brug) samen met Rudolf de Jager van de sponsorcommissie. Fysiotherapie en Fitness De Brug geeft u de mogelijkheid om op een verantwoorde en veilige manier uw fitheid te verbeteren. Via www.fitnesslochem.nl treft u meer informatie aan of bezoek ons op de Haalmansweg 1!

www.fitnesslochem.nl
Fysiotherapie en fitness De Brug
Roekevis Arbeidskundig Advies

Bernadette Roekevis richt zich met haar adviesbureau op arbeidsdeskundig onderzoek & advisering, coaching en begeleiding van werkgevers en werknemers. Voor vragen met betrekking tot werk & balans, werk & ziekte, dreigend en/of langdurig verzuim, passend werk, re-integratie en de Wet verbetering Poortwachter (WvP) kunt u bij haar terecht.

www.roekevis-advies.nl
Roekevis Arbeidskundig Advies
Tandheelkundig Centrum Holten

THC Holten herbergt een tandheelkunde praktijk en een orthodontie praktijk (OrthoSmile). Het centrum is modern, goed uitgerust en makkelijk bereikbaar. Parkeren is geen probleem, dat kan eenvoudig voor de deur! Een enthousiast en deskundig team biedt cliënten uit de regio persoonlijke aandacht, advies en hoogwaardige zorg. Bezoek ons via www.tandheelkundigcentrumholten.nl of bezoek ons aan de Gaardenstraat 32 te Holten. Op de foto Bregje de Bondt mede-eigenaar en orthodontist en Alex Damaschek van de sponsorcommissie. Het bord van THC treft u op het kunstgrasveld aan, links naast de dug-out.

www.tandheelkundigcentrumholten.nl
Tandheelkundig Centrum Holten
Claudia Verkade Office Services

Claudia Verkade Office Services checkt, helpt en regelt al uw financiële zaken, zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent! Of u een groot bedrijf runt, of een eenmanszaak. Of u alles in eigen beheer doet of alles uit handen wilt geven. Claudia Verkade Office Services laat iedereen in zijn waarde, en helpt u met waar u behoefte aan heeft!

 • Voor al uw fiscale en administratieve ondersteuning en belastingaangiftes
 • Full service concept mogelijk
 • Proactief, betrokken, snel en accuraat

Benieuwd naar wat Claudia Verkade Office Services voor u kan betekenen?
Mail naar info@claudiaverkade.nl of bel vrijblijvend: 0573 - 250 020.

www.claudiaverkade.nl
Claudia Verkade Office Services
Elegancia

Elegancia Nagelstyling By Nieves is the place to be voor uw nagels! Interesse?
Bel 0573-459741 of bezoek ons aan de Kopermolenring 11 te Lochem.

Elegancia
Hoftijzer Lochem

Hoftijzer is een multifunctioneel bedrijf waar u terecht kunt voor:

 • Agrarisch loonwerk;
 • Grondwerken;
 • Loonwerk;
 • Cultuurtechnisch;
 • Transport;
 • Containerservice;
 • Afval brengpunt.

Vanuit deze disciplines hebben we bijgedragen aan de realisatie van het kunstgrasveld bij Sportclub Lochem waar we erg trots op zijn!

www.hoftijzerlochem.nl
Hoftijzer Lochem
Jumboparasols

Parasol nodig? Jumboparasols regelt het voor u! wij creeeren voor u een binnenruimte, buiten, met een waterafstotende parasol ingericht met verwarming en verlichting waarmee u in het Nederlandse klimaat nog steeds uit de voeten kan!

Interesse?

www.jumboparasols.eu
Jumboparasols
Kranen Kerstpakketten

Kranen Kerstpakketten is de specialist en nummer een in de cadeaupakkettenbranche voor:

 • Kerstpakketten
 • Eindejaarsgeschenken
 • Verspakketen
 • Seizoenspakketten
 • Relatiegeschenken
 • Giftcards
www.kranenkerstpakketten.nl
Kranen Kerstpakketten
Makkinga, De Haan & Schippers

Bert Makkinga, Jenne de Haan en Marcel Schippers, alle drie NVM-makelaars en beëdigde makelaar-taxateurs, stellen alles in het werk om uw verkoop en aankoop tot een succes te maken. Samen hebben we ruim 65 jaar praktijkervaring in de makelaardij. Dat telt meer dan ooit in een markt die betere tijden heeft gekend. Onze aanpak gaat uit van persoonlijke aandacht en echte betrokkenheid bij uw belangen. Een huis kopen of verkopen is een belangrijke beslissing die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven nemen. De kwaliteit van uw makelaar is daarom van groot belang. Wij merken dat onze benadering aanslaat en dat ons uitgebreide netwerk vruchten afwerpt voor iedereen.

www.makkinga.nl
Makkinga, De Haan & Schippers
Bas Inkoopmanagement
Op de foto Bas van Harselaar met Gerbert Barink van de sponsorcie SP Lochem.
Bas Inkoopmanagement
Elders Advocaten
Op de foto Chris Spekschoor met een van zijn telgen, Roel Spekschoor, samen Alex Damaschek van de sponsorcie SP Lochem. www.eldersadvocaten.nl
Elders Advocaten
Erwin Driessen Hoveniersbedrijf
Op de foto Erwin Driessen met Gerbert Barink.
Erwin Driessen Hoveniersbedrijf
MSML
Op de foto Marcel Letink en Alex Damaschek www.msml.nl
MSML
Thuiscreche de Molen
Op de foto Hetty Easton samen met Alex Damaschek. www.thuiscrechedemolen.nl
Thuiscreche de Molen
Unikon Industrial Washers
Op de foto Wim Neels samen met Gerbert Barink. www.unikon.com
Unikon Industrial Washers
Argo-GGZ
Ook de C2 is in nieuwe trainingspakken gestoken. Ludo Teunissen, eigenaar/directeur van Argo-GGZ heeft het team van nieuwe trainingspakken voorzien en daar zijn we hem uiteraard erg erkentelijk voor!

Over Argo-GGZ: Argo biedt goede psychische en psychiatrische zorg aan kinderen en jongeren, volwassenen, ouderen en anderstaligen. Argo biedt hoogwaardige specialistische geestelijke gezondheidszorg. Voor meer informatie bezoek www.argoggz.nl

Dit jaar zijn er diverse teams in het nieuwe gestoken. Ook interesse? Mail naar ingrid.zweverink@gmail.com www.argoggz.nl
Argo-GGZ
Tap & van Hoff notarissen
Ook Sportclub Lochem D1 is voorzien van nieuwe trainingspakken! Tap & van Hoff notarissen hebben de aanschaf voor hun rekening genomen en daar zijn we uiteraard erg blij mee. Op de foto de D1 samen met trainer Eddo Siebelink en leider Daan Siebelink. Tap & van Hoff notarissen, hartelijk bedankt! www.tvhnotarissen.nl
Tap & van Hoff notarissen
Intersport Harbach
Intersport Harbach uit Zutphen gaat ook SP Lochem ondersteunen middels sponsoring! Intersport Harbach plaatst 2 borden, 1 op het kunstgras en 1 op het hoofdveld. Op de foto de heer Harbach en Ingrid Zweverink (sponsorcommissie SP Lochem).

SPECIALE ACTIE VOOR SP LOCHEM LEDEN!

Intersport Harbach biedt SP Lochem leden een speciale actie aan. Op alle voetbal gerelateerde artikelen (niet op uitverkoop artikelen!) ontvangen leden 10% korting! www.harbachsport.nl
Intersport Harbach
Intersport Harbach
In het kader van de sponsoring stelt Intersport Harbach voor alle jeugdleiders- en trainers een begeleidingstrui beschikbaar. Met deze bijdrage (80 truien!) zijn we natuurlijk enorm blij, want het draagt verder bij aan een professionele en verzorgde uitstraling van onze club! Op de fotoís staan diverse jeugdleiders- en trainers, en ook al is het totale jeugdleiders- en trainers team niet compleet, de fotoís geven wel een goede indruk van de bijdrage van Intersport Harbach uit Zutphen, waarvoor onze dank! www.harbachsport.nl
Intersport Harbach
Dierenkliniek Lochem e.o.
Ook Dierenkliniek Lochem sluit zich aan bij sponsoring van Sportclub Lochem middels een reclamebord op het hoofdveld!

Dierenartsen Lochem eo is een gemengde dierenartsenpraktijk gelegen in de mooie Gelderse plaats Lochem. Wij zijn gevestigd aan de Albert Hahnweg 74. Hier vindt u onze Dierenkliniek (Kliniek voor Gezelschapsdieren) en onze Dierenapotheek. Ook voorzien wij vanuit hier diverse paardeneigenaren en agrarische bedrijven van diergeneeskundige zorg en advisering.

Op de foto drs. Lauren Brinkhof (eigenaar en dierenarts) en Alex Damaschek (sponsorcommissie SP Lochem). www.dierenklinieklochem.nl
Dierenkliniek Lochem e.o.
Installatiebedrijf Reerink B.V.
Installatiebedrijf Reerink B.V. heeft besloten om een reclamebord langs ons mooie hoofdveld af te nemen! Installatiebedrijf Reerink b.v. staat al meer dan dertig jaar voor het leveren van kwaliteitsproducten en Ėdiensten tegen een eerlijke prijs.

Kwaliteit leveren we u in de vorm van onze producten. Al onze producten zijn A-merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor o.a. gas, water en elektra/data-installaties, lood en zinkwerk, klimaatbeheersing en minder valide aanpassingen.

Op de foto Bert-Jan Reerink (directeur/eigenaar Installatiebedrijf Reerink B.V.) en Alex Damaschek (sponsorcommissie SP Lochem). www.reerink-lochem.nl
Installatiebedrijf Reerink B.V.
De Brug
DE BRUG personeel verbindt zich aan Sportclub Lochem middels een reclamebord langs het hoofdveld en een reclamebord langs het nieuwe kunstgrasveld! Op de foto (v.l.n.r.) Johan de Jong (directeur DE BRUG personeel), Alex Damaschek sponsorcommissie SP Lochem en Arjan Bruggeman (directeur DE BRUG personeel).

Wij zijn de BRUG tussen U en Uw personeel!! www.debrug-personeel.nl
De Brug
De Hypotheekshop
Ook de Hypotheekshop is een samenwerking met Sportclub Lochem aangegaan inzake sponsoring van een reclamebord op het nieuwe kunstgrasveld! Op de foto (v.l.n.r.) Alex Damaschek sponsorcommissie SP Lochem, Dinand van Harselaar, directeur Hypotheekshop Deventer-Centrum en Lochem (en Valerie en Stan).

DEHYPOTHEEKSHOP DUIDELIJK VERHAAL www.hypotheekshop.nl
De Hypotheekshop
Disclaimer | De AVG-wet | Login