Voetbalvereniging Sportclub Lochem

Sponsor worden

Sportclub Lochem is een dynamische club die met bijna 750 leden midden in de samenleving staat. Vanuit die hoedanigheid kan het uitermate interessant zijn voor uw organisatie om onze club te ondersteunen middels sponsoring. En dat kan! Van een reclamebord, teamsponsoring, shirtsponsoring of een banner op de site. Sportclub Lochem biedt u diverse mogelijkheden om publiciteit te generen voor uw organisatie. En niet te vergeten: uw support aan Sportclub Lochem draagt bij aan de ontwikkeling van de jeugd en de breedtesport in het algemeen!

Sportclub Lochem heeft een actieve sponsorcommissie van inmiddels 9 enthousiaste leden die u graag van dienst zijn bij het zoeken en vinden van een passende sponsoring. Hebt u vragen over mogelijke sponsormogelijkheden bij Sportclub Lochem, mail dan naar sponsorcommissie@sportclublochem.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk benaderen:

Gerbert Barink
Rudolf de Jager
Alex Damaschek
Nelly Harkink
Hans Hoetink
Paul Jedema
Wim Vossebelt

Hartelijke groet en wellicht tot binnenkort!

Gerbert Barink

Alex Damaschek