• Grote Club Actie 2020

In September kan de jeugd onder 10 tot met de jeugd onder 13 weer loten verkopen voor de Grote Club Actie!

De teambegeleiding wordt voorzien van een draaiboek Grote Club Actie en de top verkopers ontvangen een prijsje, er is ook een prijs te winnen als 20 of meer loten hebt verkocht.

De teambegeleiding zorgt dat elke spelers een boekje krijgt met de naam van de speler en het team.

De loten verkoop start op zaterdag 19 september en er mag 3 weken worden verkocht  Vanaf zaterdag 10 oktober tot en met zaterdag 17 oktober worden de boekjes per team terug verwacht, ook graag het boekje als er geen loten zijn verkocht.

Eind Oktober – begin November worden de topverkopers en de 20+ verkopers uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

In deze tijden van weinig inkomsten bij de club, moeten we zorgen, dat er veel loten worden verkocht, van elke 3 euro (1 lot) gaat er 2,40 euro naar de club.

Bij Sp Lochem doen we alles samen, dus laten we deze actie ook samen ondersteunen door 1 of meerder loten te kopen.

Denk bij het verkoopmoment aan de corona- afspraken, hou voldoende afstand.