• Sportclub Lochem Awards

  • Sportclub Lochem Awards

  • Sportclub Lochem Awards

  • Sportclub Lochem Awards

GALA-NEWS UPDATE!!!

Alle spelende seniorenleden hebben ruimschoots de tijd gekregen om zich voor de Sportclub Lochem Awards in te schrijven. Vanaf nu willen we alle overige leden en vrijwilligers de gelegenheid geven zich ook in te schrijven. Uiteraard zijn partners of introducees van harte welkom! Inschrijven is wel verplicht zodat we weten op hoeveel personen we moeten rekenen. Hieronder de link voor het inschrijfformulier:

https://forms.gle/zoVCnU6AwZz7YaReA

Tot 16 juni!
____________________________________________________________________________________________________________________
Oorspronkelijk bericht:

Dit jaar zal de eerste editie van de Sportclub Lochem Awards worden gehouden. Onze spelende leden zullen hun mooiste pak of jurk uit de kast trekken om in grote getalen naar de Schouwburg in Lochem te komen. Tijdens de Sportclub Lochem Awards zullen we met elkaar het seizoen afsluiten. Ook zullen er meerdere Awards worden uitgereikt. 

Graag willen wij alle spelende senioren leden uitnodigen om op vrijdag 16 juni met elkaar het seizoen af te sluiten. De ontvangst zal zijn in de foyer van de Schouwburg in Lochem. Daarna zullen we de avond voortzetten met een heuze Awards uitreiking, waarna we de avond zullen afsluiten met een feest met verschillende artiesten. De toegang van deze eerste editie van de Sportclub Lochem Awards is gratis.

Al onze spelende leden en stafleden van alle JO19 teams en al onze senioren teams zijn welkom, inclusief partner of introducee. Houd dus de avond van vrijdag 16 juni vrij, breng je mooist jurk of pak alvast naar de stomerij, en zorg dat je er klaar voor bent om met elkaar dit seizoen af te sluiten!
 
Link voor inschrijving: https://forms.gle/zoVCnU6AwZz7YaReA