• Routebeschrijving

  • Routebeschrijving

Routebeschrijving:

Vanaf Laren/A1

Bij de eerste verkeerslichten rechtdoor, over de brug de rondweg op. Op de rotonde de eerste afslag naar rechts nemen de Elsmans Schaddenweg op. Vervolgens rechtsaf de Kijksteeg op, onder het viaduct door (let op: beperkte doorrijdhoogte) en tenslotte linksaf de Elzelaan op.

Vanaf Zutphen
Vanaf de Zutphenseweg op de rotonde de derde afslag naar rechts nemen de Elsmans Schaddenweg op. Vervolgens rechtsaf de Kijksteeg op, onder het viaduct door (let op: beperkte doorrijdhoogte) en tenslotte linksaf de Elzelaan op.

Vanaf Barchem
Aan het einde van de Barchemseweg bij de verkeerslichten linksaf de Zutphenseweg op. Vervolgens bij de rotonde rechtsaf de Henry Dunantweg op. Hierna kort rechtaf de Rembrandtlaan op en direct linksaf de Graaf Hendriklaan op. Hierna linksaf de Koedijk die over zal gaan in de Kijksteeg op. Tenslotte rechtsaf de Elzelaan op.

Vanaf Goor
Vanaf de Goorseweg bij de eerste rotonde rechtdoor de Graaf Ottoweg op. Hierna bij de volgende rotonde rechtsaf de Prins Bernhardweg op. Terwijl deze weg gevolgd wordt zal deze over gaan in de Julianaweg en daarna in de Tramstraat. Vervolgens linksaf de Koedijk die over zal gaan in de Kijksteeg op. Tenslotte rechtsaf de Elzelaan op.