• Sportclub Lochem JO15-1 - AZSV JO15-1

Op 6 maart speelden we de kwartfinale in de Achterhoek Cup tegen AZSV. Een tegenstander die we op papier makkelijk konden winnen, maar je moet de tegenpartij nooit onderschatten!
Na een goede eerste helft gingen we met 3-0 de rust in. Na de rust werd het al snel 4-0. Nadat ik Jules en Wessel gewisseld had met allebei wat lichte klachten, kwam AZSV aan spelen toe en werd het met nog 8 minuten speeltijd te gaan toch nog 4-3. Toen er ook nog een gele kaart getrokken werd voor ons team moesten we met 10 spelers verder. Wat resulteerde in een ongelooflijk spannend einde. De scheidsrechter telde ook nog eens 7 minuten extra speeltijd erbij. Maar gelukkig klonk daar het eindsignaal! We zijn door naar de halve finale.
Deze wordt gespeeld op woensdag 24 april om 19.00 bij v.v. Viod. De tegenstander is de winnaar uit de wedstrijd (20 maart) v.v. Viod - zsv Zelos.

Perry van der Wal