• Wsv MO13-2 - Sp Lochem MO13-1

Eerste klap is een daalder waard, bij start competitie MO13-1

Vandaag speelde we een wedstrijd tegen Wsv in Apeldoorn. Achter het Steven Berghuis pannaveld begonnen we goed. Na een paar minuten stond het al 0-1 voor ons. De minuten die volgde waren pittig, maar door een (verkeerde) terugspeelbal van de tegenstander kwamen we op 0-2. Net na de eerste wissels werd de 0-3 door Faye gemaakt. Gelukkig miste de tegenstander daarna een penalty en konden we uit de goede counter net niet profiteren/tegen schoren. Tijdens de rust complimenten, maar gehamerd op het feit dat we de goede tegenstander niet in het spel moesten laten komen; dus snel de genadeklap uitdelen. En zo wisten de meiden dit ook te doen: na 1 minuut gespeeld te hebben was daar de 0-4. Na zo'n 50 minuten wist de tegenstander toch ook -verdiend- te scoren (1-4) maar daarna werd de wedstrijd heerlijk uitgespeeld door nogmaals 2x te scoren, met 1-6 winst als eindresultaat. Het was een moeilijke wedstrijd maar toch hebben we de overwinning (als team) gegrepen. Diede & Olivia.