• Lochem 5 - Pax 8

HERBSTMEISTER!!

Na een geslaagde verjaardag van Mike en Colin konden we zondagochtend heerlijk uitslapen. 11:15 aanwezig mocht toch geen probleem zijn? Voor 10 man was dit inderdaad niet het geval, de rest heeft de boetepot weer mogen spekken.

Na een matige voorbereiding, met een korte warming up en het ontbreken van uitshirts waardoor we in hesjes moesten aantreden, begonnen wij niet heel sterk. De eerste 15 à 20 minuten had Pax de overhand. Mede doordat ons centrale duo Tim & Tom rustig bleven voetballen, lukte het om hierna de wedstrijd naar ons toe te trekken. Rond de 35e minuut scoorde onze linksbuiten Joost een prima goal na een assist van Luke. Als hierna een vrije trap van Luke over de keeper gaat, gaan we met 2-0 de rust in. De tweede helft zijn wij eigenlijk nauwelijks in de problemen gekomen. Bij vlagen goed voetbal betaalde zich uit in een 3-0 voorsprong. Opmerkelijk feitje, de doelpuntenmaker is onze rechtsback en wist al 3 weken op rij te scoren. Klasse Yoram. Pax wist toch nog iets terug te doen en maakte een degelijke goal. Nigel, die overigens een prima wedstrijd stond te keepen, was kansloos op een schot van de speler van Pax. Echt spannend werd het niet meer en uiteindelijk gooide Stan de wedstrijd op slot door het maken van de 4-1.

Volgende week voetballen wij niet. Dat betekent dat dit de laatste wedstrijd van 2019 was. Door afgelastingen is de stand nu enigszins uit verhouding. Feit is wel dat wij nog steeds bovenaan staan, ook na eventuele inhaalwedstrijden van onze concurrentie. Zondag 2 februari is onze eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Neede 4. We zien jullie graag weer langs de lijn in 2020! ⚽