• WSV - SP. LOCHEM

Kampioenschap lonkt voor MO13-1

MO13 is op weg naar een hele goed resultaat in de tweede seizoenshelft. Met nog twee wedstrijden te gaan, lonkt namelijk het kampioenschap. Afgelopen zaterdag werd er met maar liefst 12-0 gewonnen in Apeldoorn van de meiden van WSV. Het vroege tijdstip gooide gelukkig geen roet in het eten. Met een bijna volledige selectie gingen de Lochemse meiden razendsnel van start. Binnen een paar minuten stond het al 3-0, 2x door Marein en 1x Merel. De tegenstander kwam er niet aan te pas. De elf blauw-gelen stoomden vervolgens door naar 6-0 (2x Noor en 1x Liranda). Onder het genot van een glaasje ranja met de motiverende woorden van coach Sander zakte de energie niet weg. Sterker nog het team wilde minstens de 10 halen! Ook dat lukte door doelpunten van Lindsey, Merel en Liranda. Gelukkig verzaakte de achterhoede absoluut niet met Jua, Lisa, Femke, Karlijn en Dione. Helaas voor keeper Jitske was er slechts een bal die haar kant op kwam, maar die belandde uiteraard muurvast in haar handen. De meiden stoomden vervolgens door naar 12-0, 2x door Dorcas. Helaas lukte het Emma en Julia dit keer niet om te scoren, maar de meiden hebben enorm hun best gedaan. Op naar de volgende wedstrijd a.s. zaterdag thuis om 8.30 uur tegen FC Zutphen. Ook dan moet er gewonnen worden om zicht te houden op het felbegeerde kampioenschap. Nummer twee op de ranglijst Soci staat tenslotte maar op slechts 2 punten achterstand!