• Lochem 1 - OBW 1

Lochem strijdend naar gelijkspel

Deze zondag kwam de nr.2 van de competitie op bezoek op Sportpark De Elze, Ooys blauw wit(OBW) uit Zevenaar. Na 1 minuut stilte voor de overleden Harry Brigg, opa van onze spits Nick en vaste supporter van Lochem, gingen beide ploegen opzoek naar de aansluiting met VVG de lijstaanvoerder. Dat Lochem een zware middag stond te wachten werd al snel duidelijk met een strak afjagend OBW. Al binnen 10 minuten de 0-1 van OBW, Cas Cornelissen wist een goede lange bal in de goal te schieten. Lochem moest deze tik even verwerken en kwam moeilijk tot kansen. Maar als het niet loopt zijn er altijd nog dode spel momenten. Ruben Boonk liet weer eens zien over een prima vrije trap te beschikken. 1-1. Lang kon Lochem hiervan niet genieten want OBW kwam via Wouter Gesthuizen al snel op 1-2. In de rust moesten de neuzen even de zelfde kant op werden gezet. In de tweede helft veel strijd en nog steeds een beter OBW. Ook deze wedstrijd had Gert-Jan weer een aantal prima reddingen. 10 minuten voor tijd kreeg Lochem een penalty na een omhelzing bij Nick. De penalty werd binnengeschoten door Ruben Boonk. 2-2. In de laatste minuten liepen de emoties wat op en eindigde de wedstrijd 10 tegen 9. Niet de beste wedstrijd van Lochem maar wel een strijdend team dat genoegen moest nemen tegen een goede tegenstander met 1 punt. Volgende week weer een mooi krachtmeting. Uit naar VVG in Gaanderen, de koploper op dit moment. 14.00 aftrap! Tot dan!