• Albatross - Sportclub Lochem

Lochem vergist zich niet in Ugchelen

Vandaag was de insteek geen onderschatting tegen de rode lantaarndrager. Clubs als Wijhe en ook Witkampers wisten hier al niet te winnen. In Lochem werd er met 3-1 gewonnen van Albatross. Met de kersverse vader Gert-Jan en de van JO17-1 overgekomen Thomas begon Lochem geconcentreerd aan de wedstrijd. Na een overtreding op Thomas kreeg Lochem een vrije trap te nemen aan de rechterkant van het veld. Ruben Boonk wist de bal perfect op het hoofd van de geheel vrijstaande Rico te leggen. 0-1. Voor rust viel er weinig te genieten, wel kwam Thomas net voor rust alleen op de keeper maar zijn stift miste precisie. Ook in de tweede helft bleef Lochem de baas op het veld, Albatross probeerde het wel maar tot hele grote dreiging kwam het niet. Wel prikte Lochem er nog 1 in. Rico mocht aanleggen vanaf 18 meter en liet de keeper met een prachtige vrije trap kansloos. 0-2. Lochem voetbalde de wedstrijd zakelijk uit en kon weer 3 punten bijschrijven. Omdat Wijhe ook geen misstap begon blijft het ongemeen spannend in de kop van 3B. Over 8 dagen de volgende horde, Colmschate komt op bezoek op tweede paasdag, 22 april. 14.00 is de aftrap. Tot dan!