• TVC'28 O15-1 - Sportclub Lochem JO15-1

Strijders!

Zaterdag 20 April speelden we de laatste uitwedstrijd van deze competitie tegen TVC 28 uit Tubbergen.  Er volgen hierna nog 3 thuiswedstrijden voor ons.

In de heenwedstrijd wonnen we deze verdiend met 1-0 maar kregen hem toen zeker niet kado!! We wisten dus wat ons te wachten stond tegen deze stugge tegenstander met veel lengte in de ploeg. Vanaf minuut 1 zat de druk er goed op en hebben we ons in de wedstrijd gevoetbald en ook hier strijd moeten leveren. Halverwege de eerste helft was het Milan die werkelijk met een schitterende actie vier tegenstanders het bos in stuurde en snoeihard uithaalde. Echter zijn streep spatte uiteen op de lat en we gingen de rust in met 0-0.
In de rust gezegd dat we op deze wijze door moesten voetballen en strijd leveren dan was ik er van overtuigd dat we de 3 punten mee naar Lochem zouden nemen. 10 minuten na de rust was het dan toch raak door Milan 1-0. Gezegd dat we aanvallend moesten blijven voetballen en dat pakte goed uit: na een mooie voorzet van Kane ronde Cas direct af: 0-2  De wedstrijd was gespeeld! Weer 3 belangrijke punten bij geschreven. Onze tegenstander heeft ook geen kans gehad, dus ik kijk met een goed gevoel terug op deze wedstrijd!!

Vanaf nu de volledige focus op de Achterhoek Cup van a.s. woensdag, waar deze groep al weken mee bezig is om de finale te proberen te gaan halen. KOMT ONS ALLEN STEUNEN !!!!!!!!

Groet
Perry van der Wal