• SP Neede 013-1 - Lochem JO13-2

Rommelige wedstrijd eindigt in gelijke stand

Op zaterdag 5 oktober naar Neede j013-1 G een gelijkwaardige ploeg waar wij uit winst zouden kunnen behalen. Na een goede warming up, start de wedstrijd waarbij het eerste kwartier nerveus verliep. Beide ploegen kwamen moeilijk in de wedstrijd. Juiste bal circulatie ontbrak bij beide ploegen. Hoge ballen werden afgewisseld door zeer kort balbezit. De spitsen werden hierdoor niet goed bediend. Dat was voor Lochem maar goed want de nummer 9 van Neede was gevaarlijk doelgericht. In de gaten houden dus. Helaas moest Diede met een blessure van het veld. Hij wilde vernietigend uithalen maar schoot in het kunstgras met een pijnlijk knie als gevolg. Chiel kon invallen en gaf hem prachtig door aan de inkomende Joeri 0-1! Even opgelucht ademhalen in een slordige maar spannende wedstrijd. Na 20 minuten toch gelijk. De genoemde nummer 9 schoot de bal langs onze keeper 1-1. Hugo kon eind van de eerste helft een mooi schot lossen op de goal. Maar 1-1 was de rust stand.

Casper en Jort zullen in de rust de jongens hebben toegesproken om rustiger en slimmer te spelen. Dat lieten de jongen de eerste 10 minuten ook zien. Daarna werd de wedstrijd weer hetzelfde als de eerste helft met heel veel balverlies aan beide kanten. De beide aanvoerders probeerde lijn in de ploegen te krijgen maar daar kwam weinig van. Dan maar op hoop van zegen. Waar gaat het doelpunt vallen? Dit keer aan onze kant met een mooie uithaal van Joeri 1-2! Nog een kwartier vasthouden van deze stand en we konden de 3 punten mee naar huis nemen. Nu overleven! De scheids greep in het laatst kwartier veel in bij kleine blessures wat de wedstrijd ook geen goed deed. De klok tikte af… Helaas het doel werd gevonden achter Kjell met een mooie uithaal van de spits van Neede. De ruimte werden bij Lochem groter in plaats van kleiner. Hierdoor kreeg Neede Kansen waar er een van in de laatste 10 minuten werd benut. Na het laatste fluitsignaal toch opluchting bij beide ploegen. Waarbij een rommelig wedstrijd gelijk werd en de ploegen niet hebben kunnen laten zien wat ze werkelijk kunnen. Maar strijd volop. Op naar de volgende jongens. Houd de kop koel!

Van een supporter!