WZLWZDB dames 30+ competitie kampioen (van de avond)

Wat een geweldig team hebben we! Oud, jong, ervaren, nul ervaring, maar allemaal enthousiast om een balletje te trappen. Begonnen om gewoon een uurtje lekker te trainen, maar uiteindelijk willen we toch ook ergens voor gaan. Vorig jaar september zijn we begonnen met de 30+ competitie. Al snel hadden we een paar sponsoren gevonden. Inmiddels hebben wij er 7 en hebben we wedstrijdshirts, trainingsshirts, polo's, trainingsbroeken, trainingsjassen ,tassen en nog wat wensen. Afgelopen vrijdag werden we de kampioen van de avond. Alle wedstrijden gewonnen, polonaise over het veld, trainer en leidster op de schouders en het bleef nog lang onrustig op De Elze! We zijn met ons allen trots op wat we hebben bereikt en wat we nog gaan bereiken.