• Keeperstalentendag

  • Keeperstalentendag

  • Keeperstalentendag

Zondag 14 augustus organiseert Kevin Swarthoff een keeperstalentendag bij Sportclub Lochem.Je kan je hiervoor inschrijven via de volgende link:

Inschrijven Keeperstalentendag in Lochem

Veel voetballers en keepers van Sportclub Lochem kennen Kevin natuurlijk al. Hieronder toch nog een kleine introductie wat Kevin allemaal deed en doet.

“Door de jaren heen heb ik bewezen keepers te kunnen opleiden voor niet alleen De Graafschap en FC Twente/ Heracles Academie maar ook voor de KNVB, Ajax en PSV”. Kevin Swarthoff is een jonge ambitieuze keeperstrainer met inmiddels 9 jaar BVO (prof) ervaring naast zijn ervaring in de amateurvoetbal en is de oprichter van Keepers Academy Swarthoff. Kevin is zelf keeper geweest bij onder andere Vitesse, AGOVV, De Graafschap en het Nederlands Elftal onder 16. Daarnaast heeft hij bij diverse amateurclubs gespeeld: Sportclub Lochem, Columbia Apeldoorn en AZSV. Daarna heeft hij 6 jaar gewerkt als keeperstrainer van de hele jeugdopleiding van De Graafschap en 10 jaar voor de Gelderse Keepersschool. Op dit moment is hij al 2 jaar keeperstrainer bij de FC Twente/Heracles academie. Tevens is hij keepersscout geweest bij PSV Eindhoven. Naast het zelf keepen en training geven heeft hij ook diverse cursussen behaald: Goalkeepers B en C, Mindset training van Paul van Swam, BHV cursus en Sport en bewegen op het CIOS. Naast zijn keeperstrainingen bij FC Twente/Heracles Academie werkt hij ook nog met speciale doelgroepen in de jeugdzorg en heeft daarbij de behorende diploma Social Work. De ervaring die hij heeft opgedaan in professioneel voetbal en social work maakt hem een keeperstrainer die het maximale uit de jeugd weet te halen in alle opzichten.

De belangrijkste kernwaarden voor kevin zijn Mindset, Coaching en Ontwikkeling. Dit is daarom ook de basis van de Keepers Academy in alle opzichten.