• Kleding commissie

Sportclub Lochem beschikt over een enthousiaste kledingcommissie.

De kledingcommissie verzorgt de wedstrijdkleding en gesponsorde kleding van alle teams en vrijwilligers. Deze kleding is eigendom van de club.

Het wedstijdtenue bestaat uit een blauw shirt met gele balk, een blauw broekje en blauwe kousen met een gele ring.  Het shirt wordt door de club ter beschikking gesteld. Zolang de voorraad strekt horen ook de broekjes daarbij. De kousen, en in de toekomst ook de broekjes, worden door de leden zelf aangeschaft. Dit kan voordelig via de webshop op de website van Sportclub Lochem.

Het is het streven van de kledingcommissie om elk team trainingspakken in bruikleen te geven. Hiervoor zijn we op zoek naar meerdere sponsoren. Hebt u als sponsor belangstelling dan kunt u ons bereiken via onderstaand mailadres.

Kleding welke gedragen wordt tijdens de trainingen dient door de leden zelf aangeschaft te worden. De gesponsorde trainingspakken mogen niet op de trainingen gedragen worden. Deze zijn alleen om naar de wedstrijden te gaan!

De kledingcommissie verzorgt ook de jassen en shirts voor de trainers, leiders en vrijwilligers. Deze kleding mag alleen gedragen worden tijdens het uitvoeren van uw functie en dienen na beëindiging van de functie weer ingeleverd te worden.

Voor alle vragen omtrent kleding van Sportclub Lochem kunt u ons bereiken op:

kledingcommissie@sportclublochem.nl