• ondertussen in de bestuurskamer....


Update februari 2020

Het is al weer even geleden dat we jullie vanuit het bestuur een update hebben gestuurd. Gelukkig betekent dat niet, dat er niets is gebeurd. We praten jullie graag even bij:

ALV’s en nieuwe statuten
Er waren twee ALV’s voor nodig, maar we hebben nieuwe statuten! De vorige dateerden van de jaren ’60. De nieuwe statuten worden snel op de website gepubliceerd.

Beperkte contributieverhoging
Met ingang van het nieuwe seizoen vindt er een beperkte verhoging van de contributie plaats. De hoogte van de nieuwe contributiebedragen worden aan het einde van het seizoen op de site vermeld.

Wim wordt Willem
Willem Hiddink heeft de plek van Wim Vossebelt in het bestuur overgenomen als verantwoordelijke voor sponsoring. Wim kon de drukke werkzaamheden voor zijn bedrijf met regelmatig verblijf in het buitenland niet langer combineren met zijn werk voor de sponsorcommissie. Super bedankt voor alles Wim, en welkom Willem!

Henry blijft
In december hebben we het contract met hoofdtrainer Henry Golstein met een jaar verlengd. De selectie gaf een positief advies en ook als bestuur zijn we blij dat we dit voetbalicoon nog een jaar aan ons hebben weten te binden.

Bewaren van onze gegevens in de cloud
Voor veilige en digitale opslag van onze gegevens is een cloud-omgeving opgezet. Het is belangrijk voor de vereniging dat administratie, contracten, enz. veilig digitaal worden bewaard. Later zou mogelijk ook het digitaal fotoarchief hier op kunnen worden geplaatst.

Walking Football
Onder leiding van Johan Dollekamp heeft de vereniging het initiatief genomen om walking football te beginnen op de woensdagmiddag. Binnenkort bekijken we of er voldoende aanmeldingen zijn.

Verplichte scheidsrechtersbeurten voor O17 en de O19 spelers en selectieteams
Met ingang van het nieuwe seizoen is elke speler in de O17 en de O19 en ook in de selectie verplicht 2x per seizoen een wedstrijd te fluiten.

Mike stopt als coördinator scheidsrechters
Mike Kolkman heeft aangegeven het stokje te willen overdragen, in overleg wordt naar een opvolger gezocht. Jeroen Drabbe neemt de indeling t/m O13 voor z’n rekening. Mike en Jeroen maken een langere termijn plan om er voor te zorgen dat we weer structureel voldoende scheidsrechters zullen hebben. Mike: enorm bedankt voor de jaren dat je dit voor de vereniging hebt willen doen. Mike heeft laten weten nu andere zaken binnen onze club als vrijwilliger te gaan doen.

Oude nieuwe commissie: de OC
We zijn bezig de Organisatie Commissie nieuw leven in te blazen. Inmiddels zijn er twee vrijwilligers, die al aan de slag zijn gegaan. We willen uitbreiden tot zo’n 8 vrijwilligers.

Een wervingsbord voor vrijwilligers
Het is je vast opgevallen dat er bij de hal voor de kantine in De Elze een groot bord hangt met vacante vrijwilligersfuncties. En het mooie is: het werkt! De eerste twee vrijwilligers hebben zich al gemeld naar aanleiding van een vacature op het bord.

Masterclass ‘haal het beste uit je team’
Waar komt regelovertredend gedrag vandaan? Hoe stimuleer je sportief gedrag en corrigeer je fout gedrag? Want iedereen doet toch mee bij sportclub Lochem? Op maandag 2 maart geeft pedagoog Bart van Campen - zelf voormalig jeugdtrainer en speler van een veteranenteam - een masterclass voor alle leiders en trainers van Sportclub Lochem. Met dank aan de Fair Play Commissie.

Activiteiten voor sponsoren
Tijdens de wedstrijd Lochem – Witkampers is er een geslaagde sponsorbijeenkomst gehouden. Op 13 maart is er een uitje naar de Grolsch voor alle sponsoren.