• AIAS en ROUTABEL nieuwe sponsors JO15-1

Op een zonovergoten sportpark "De Elze" zijn afgelopen zaterdag 30 november officieel de nieuwe sponsors van JO15-1 in het zonnetje gezet.

Willem Hiddink (kersvers bestuurslid Sponsoring) heeft namens Sportclub Lochem Rene Helbers (AIAS) en Janine Drabbe (ROUTABEL) uitgebreid bedankt voor de prachtige pakken en tassen die zij beschikbaar hebben gesteld voor het team van Perry van der Wal en Jeroen Swinkels.

"AIAS-talent works" is het bedrijf van René Helbers. Ze zijn een full service HR-dienstverlener voor zowel werkgever als werknemer. Ze verzorgen de werving en selectie voor werkgevers en zetten daarbij altijd in op de optimale combinatie van mens en werk. klik hier voor meer info.

Janine en Jeroen Drabbe zijn de ondernemers achter "RoutAbel", voorheen beter bekend als "Abellife". Al 12,5 jaar is AbelLife een begrip als het gaat om digitaal wandelen, fietsen en varen vol beleving. Door een toenemende vraag naar AbelLife routes, ook in het buitenland, hebben ze besloten een nieuwe app te ontwikkelen die internationaal te gebruiken is. Deze internationale ambitie heeft gevraagd om een nieuwe naam en dat is RoutAbel geworden. (Bezoek hun website)

Janine en René, namens JO15-1: hartstikke bedankt voor deze gulle gift!