• Clinic Go Ahead Eagles voor jeugdtrainers

  • Clinic Go Ahead Eagles voor jeugdtrainers

Clinic Go Ahead Eagles voor de jeugdtrainers van Sportclub Lochem
Op zaterdag 12 december komen enkele trainers van Go Ahead Eagles bij Sportclub Lochem een training verzorgen voor de trainers van de onderbouw van Sportclub Lochem tot en met de O13-jeugd. De aanvang is om 10 uur en zal tot ongeveer 12 uur duren.

De spelers die de training krijgen zijn van de JO11-1 en JO11-2. De training zelf zal ongeveer 1,5 uur duren. Tijdens de training loopt er een trainer van Go Ahead Eagles langs de lijn die vragen stelt en beantwoordt. Na de training verzamelen we op de tribune waar we een korte theorie-sessie hebben met de trainers van Go Ahead. Dit zullen geen hoogdravende uiteenzettingen zijn maar een korte impressie van wat ze hebben laten zien en hoe we dit bij onze club kunnen gebruiken. Alles zal natuurlijk binnen de corona-maatregelen georganiseerd worden wat inhoudt dat we ons in groepjes van 4 trainers op minimaal 1,5 meter van elkaar om het veld zullen begeven. Meld je daarom dus van te voren aan zodat we hiermee rekening kunnen houden. Aanmelden kan bij de Technische Coordinatior van zijn of haar lichting. Aanmelden kan ook via hoofd Jeugdopleiding Eddo Siebelink via hoofdopleidingen@sportclublochem.nl

Deze clinic is één van de eerste voortvloeiselen uit de overeenkomst tussen Sportclub Lochem en Go Ahead Eagles als Partnerclub. We verwachten dat we door deze samenwerking verder kunnen groeien op het gebied van trainers opleiden, organisatie, etc. Verder projecten die voor de partnerclubs op stapel staan zijn de UEFA C/Youth trainerscursus, kortingen voor bedrukken van shirts, clinic keeperstraining, Train de trainer, Stage lopen bij jeugdteams van de Go Ahead Eagles, Thema-bijeenkomsten en een toernooi voor de partnerclubs. We hopen op een zeer succesvolle samenwerking.