• Corona en de trainingen

Zoals iedereen weet mag er niet getraind worden tussen 17:00 uur en 05:00 uur. Erg vervelend natuurlijk, voetballen en trainen is het liefste wat we doen.

Onze technische commissie heeft het gelukkig voor elkaar gekregen een trainingsschema in elkaar te draaien zodat we in beweging kunnen blijven. Elk team kan momenteel maximaal 1x per week trainen, maar de TC kan helaas niet meteen aan allerlei specifieke wensen voldoen

Pieter Franssen vertelt: "We hebben gelukkig een aantal trainers die in de gelegenheid zijn om training te geven op de aangegeven incourante tijden. Bram van Enckevort zal de begeleiding op zich nemen van de teams die geen trainer tot hun beschikking hebben. Het was een enorme puzzle. We weten ook al dat veel leden niet kunnen trainen op de aangegeven tijden. In overleg kunnende trainers afstemmen of het mogelijk is dat spelers meedoen met andere teams op een andere dag. Belangrijk hierbij is dat spelers NIET zelf met andere trainers gaan overleggen, dan wordt het chaos".

Vraag dus aan je trainer of leider wanneer jullie kunnen trainen.

Tot slot: Samen moeten we deze tijd doorkomen. Hou daarom rekening met elkaar!