• Elze tijdens vakantie open voor jeugdleden

Tijdens de voorjaarsvakantie is De Elze van maandag 22 februari t/m vrijdag 26 februari van 11:00 tot 15:30 geopend voor jeugdleden. De openstelling past in ons streven ' 365 dagen per jaar voetbal op De Elze'. Na de voorjaarsvakantie - dus vanaf 28 februari - is het complex iedere zondag geopend van 12:00 tot 16:00 voor jeugdleden.

Er gelden wel een paar spelregels als je op deze tijden komt voetballen op De Elze:

• er kan alleen worden gespeeld op het kunstgrasveld, niet op de grasvelden
  • je kunt gebruik maken van de kleine trainingsdoeltjes, ruim echter wel goed op wat je gebruikt
  • het enige waar je zelf voor moet zorgen is een bal
  • uiteraard zijn de Corona-maatregelen van kracht; het clubhuis is gesloten en er kan geen gebruik worden gemaakt van douches en toiletten
  • ‘Iedereen doet mee’, dus als het druk is, moet het veld op een goede manier worden gedeeld met elkaar

Tijdens deze openstelling van het complex zal Bram van Enckevort aanwezig zijn om toezicht te houden. Na de voorjaarsvakantie zullen we evalueren wat de ervaringen zijn, en of we het complex ook tijdens volgende vakanties zullen openstellen en onder welke voorwaarden.

Heel veel voetbalplezier gewenst!

Bestuur Sportclub Lochem