• Henry Golstein ook komend seizoen hoofdtrainer Lochem

Henry Golstein heeft zijn contract als hoofdtrainer bij Sportclub Lochem verlengd. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag zette Golstein zijn handtekening onder de nieuwe overeenkomst voor nog een jaar. 

Henry Golstein is inmiddels aan zijn tweede jaar bij Sportclub Lochem bezig. In het verleden was hij al speler en later trainer van Lochem 1. Een kind van de club dus en in het seizoen 2018-2019 keerde hij - na omzwervingen bij verschillende (top)amateurclubs in de regio - terug op het oude nest. In zijn eerste seizoen presteerde hij uitstekend. Lochem 1 deed tot op de laatste speeldag mee om het kampioenschap.  

Dit seizoen gaat het iets minder goed met de geel-blauwen. De door blessures geteisterde hoofdmacht moet genoegen nemen met een vierde plek. Maar Golstein is allerminst van plan zich daarbij neer te leggen, zo liet hij tijdens de nieuwjaarsreceptie weten. "We gaan proberen een periode te pakken en op die manier alsnog promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Ik vind ook dat we dat aan onszelf verplicht zijn. Voor een grote vereniging als Lochem spelen we gewoon te laag". 

Lochem is blij met de contractverlenging. "De selectie wilde graag met hem verder en wij als bestuur ook. Met zijn eigenzinnige karakter speelt Henry een belangrijke rol in de professionalisering van onze club. Hij houdt ons scherp. Niet alleen heeft hij enorm veel kennis van voetbal, ook zijn er weinig trainers zo bezeten van dit spel als Henry Golstein", aldus het bestuur van Sportclub Lochem.