• Henk Horsman 1.000 keer scheids!

Henk Horsman al 1000 keer scheidsrechter!

Onlangs heeft Henk Horsman, bij iedereen wel bekend, zijn duizendste wedstrijd gefloten bij Sportclub Lochem. Wat ons betreft een unieke prestatie. Al 1000 keer als clubscheidsrechter de wedstrijden tot een goed einde brengen, we geven het je te doen.

Voor het bestuur van Sportclub Lochem was dit aanleiding om Henk eens goed in het zonnetje te zetten. Henk heeft van de club een mooi clubshirt met opdruk mogen ontvangen. Op de foto overhandigt voorzitter Jakob Boelens het cadeau.

Henk fluit al vanaf 1990 op geheel eigen wijze zijn wedstrijden. We zijn het als club echter vanaf 1994 gaan bijhouden dus het werkelijke aantal zal een flink stuk hoger liggen. En dan hebben we het nog niet eens over de bekerwedstrijden, toernooien en schoolvoetbal. Het zouden er zo maar een kleine 1800 kunnen zijn. Van al die wedstrijden was volgens eigen zeggen de mooiste wedstrijd die Henk mocht leiden de kampioenschapswedstrijd van Lochem 4 tegen DEO in het jaar 2000.

Sportclub Lochem koestert Henk als clubscheidsrechter. Het is namelijk ieder weekend weer een hele klus om voor alle wedstrijden een arbiter te vinden. Gelukkig zijn onze seniorenteams bereid gevonden om bij toerbeurt op zaterdag ook een match in goede banen te leiden. En natuurlijk zijn we trots op onze scheidsrechter-academy waar we jonge spelers opleiden tot scheidsrechter.
Henk, nogmaals hartelijk dank voor al die jaren fluiten!

Bestuur en leden van Sportclub Lochem.