• Inname & uitgifte teamkleding

  • Inname & uitgifte teamkleding

INLEVERSCHEMA ONDERAAN DE PAGINA


Inname kleding & sleutels 

Maandag 24 juni en woensdag 26 juni van 19.00 tot 20.30 uur moeten volgens het bijgevoegde schema de volgende materialen ingeleverd worden door zowel de spelers als de trainers/leiders.

Maandag 1 juli en woensdag 03 juli vindt er uitgifte van kleding, teamtassen en sleutels plaats. Je ontvangt alleen een tas en sweater als je je kleding op 24 of 26 juni hebt ingeleverd. 

Nieuwe leden kunnen aan het begin van het seizoen de kleding ophalen, hierover volgt later meer info!


Overige info - Senioren 

Voor de senioren is een afwijkende manier van inname en uitgifte van de kleding. De spelers die naar een andere seniorenteam gaan of stoppen met voetballen ontvangen een berichtje op hun mail. Voor de uitgifte van de kleding volgt later meer info. 

 

Overige info – Geen koop/ruilavond op deze avonden 

Er is deze dagen geen verkoop en geen mogelijkheid om andere kleding te ruilen. Voor het ruilen van kleding die te klein is zullen aan het begin van het seizoen een aantal avonden ingepland worden. 

Dit geldt ook voor nieuwe leden die alle kleding nog moeten ontvangen. Hierover volgt later meer info op de site van Sportclub Lochem/Kledingcommissie. 

 

Overige info – Kleding kapot of vermist? 

Mocht het zijn dat kleding en/of tassen dusdanig kapot zijn dat ze vervangen moeten worden of zijn er kledingstukken vermist dan zal daarvoor het bedrag op het kledingcontract gerekend worden. Deze kosten worden dezelfde avond via een pinbetaling geint. 

 

De door de club verstrekte kleding is alleen bedoeld om te dragen bij wedstrijden en niet tijdens training of privé. 

 

Voor vragen kan contact opgenomen worden met de kledingcommissie 

kledingcommissie@sportclublochem.nl 

 

Marion, Esther, Ellen, Cindy, Marijn, Mike en Nigel