• Lochem 1 wint van koploper Vios Beltrum

Lochem 1 is het jaar goed begonnen! Na eerder al 3 oefenwedstrijden te hebben gespeeld waarvan er 1 werd gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 1 eindigde in een verlies heeft het vandaag afgerekend met de koploper van de 4e klasse C.

In de eerste 35 minuten was Lochem de betere partij en wist dit te verzilveren met een doelpunt van Thomas van der Worp. De 2e helft kwam Vios Beltrum wat meer aan de bal maar wisten niet te scoren. Door de overwinning sluit Sportclub Lochem nu aan bij de top van de 4e klasse C.

Aanstaande zondag staat de volgende wedstrijd op het programma. Lochem 1 speelt dan uit bij GWVV. De  aftrap is om 14:00 uur