• in memoriam: Tonnie Dissel

Vorige week bereikte ons het bericht van overlijden van Tonnie Dissel. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw Trudie en naar Tom, Ruben en Kasper en hun partners en kinderen.

Tonnie en zijn vrouw Trudie waren altijd trouwe supporters van Sportclub Lochem. Sinds hun zonen Ruben en Kasper gingen voetballen, waren Tonnie en zijn vrouw Trudie altijd met veel plezier aan het kijken naar de prestaties van hun jongens.

Toen Tonnie in 2013 ernstig ziek werd, was zijn wens om zijn beide zonen nog een keer op de Elze te zien te voetballen. Op 21 december 2013 speelden spelers van Sportclub Lochem, vrienden van Ruben en Kasper en familieleden een onderlinge wedstrijd. Aanwezigen zagen een hele trotse vader genieten langs de lijn. De wetenschap dat het de laatste wedstrijd zou kunnen zijn die hij zag van zijn beide zonen, maakte het een hele emotionele maar prachtige dag.  

Zoveel wilskracht zoveel vuur
Zoveel vechten tot het laatste uur
Zoveel liefde om te geven
Zoveel trots op al het lief  

In deze tekst op de rouwkaart herkennen wij ook Tonnie, een bijzonder aardige, vrolijke, positieve man altijd in voor een praatje en keihard gevochten om zo lang mogelijk van het leven en zijn gezin te kunnen genieten.  

Ook wij zullen hem missen; een man van goud.

Bestuur Sportclub Lochem
Bestuur stichting Vrienden van Sportclub Lochem