• Mini-kicker 2024

  • Mini-kicker 2024

Mini Kickertoernooi, Ook dit jaar weer een groot voetbalfeest!

 

Afgelopen zaterdag 15 juni werd door Sportclub Lochem traditiegetrouw het Mini Kickertoernooi georganiseerd voor kinderen tussen 5 en 8 jaar. Wat was het een geslaagde en gezellige editie! 

 

Het sportcomplex van Sportclub Lochem leende zich wederom perfect voor dit jaarlijkse jeugdtoernooi. De intocht op het hoofdveld met galmende achtergrondmuziek en wat gepiep op de tribune was al onvergetelijk voor de kinderen en de ouders , oma´s en Opa´s op de tribune. 

Daarna werden de teams onder luid applaus voorgesteld. 

 

Onder regenachtige omstandigheden werden de meest meeslepende wedstrijden op de mat gelegd. Het enthousiasme, plezier en fanatisme spatte van de deelnemende teams af. De toeschouwers op de tribune en langs de zijlijn werden kostelijk vermaakt. 

Tussendoor konden de kinderen zelfs nog meer energie kwijt op het speelkussen. De sfeer was gedurende het gehele toernooi ondank de wat regenachtige momenten ronduit uitstekend.

 

In totaal hebben we in zeven poules gespeeld en elke poule had een winnaar of 2 winnaars en verdienden hiermee een doos roomsoezen en voor elke deelnemer een medaille en een kadootje uit de grabbelton van Mieke. 

Verder deden ook teams mee van de volgende clubs: VV Pax, Sp Markelo,, sv Enter, zvv de Hoven, 

vv DEO, Fc Eibergen en onze buren vv Witkampers.

We hopen ze uiteraard ook volgend jaar weer te mogen ontvangen. 

 

Hierbij welverdiende complimenten richting alle vrijwilligers , EHBO en sponsors die deze ochtend mede mogelijk hebben gemaakt. Er zijn tijdens en na dit voetbalspektakel velerlei positieve berichten binnengekomen over de organisatie.