• Sponsor in the picture: Almat Laren


Vraag jij je af hoe het kan dat het gras van het trainingsveld altijd zo strak gemaaid is? Of zie je af en toe een robot actief op het trainingsveld? Dat kan! Sinds enkele maanden maait de vernieuwde versie van de Wiper Yard robotmaaiers het gras van Sportclub Lochem. Deze machine is geleverd door Almat uit Laren, een van onze trouwe sponsoren.

Almat is verantwoordelijk voor de verkoop van deze zeer professionele robotmaaiers in het Oosten van Nederland. De vernieuwde Wiper Yard robotmaaier werd begin dit jaar gelanceerd op de Groene Sector Vakbeurs.

Ten opzichte van het eerste model zijn de enkele belangrijke verbeterpunten doorgevoerd. Te beginnen met het gebruik van rubberen flex wielen. Doordat deze wielen kunnen vervormen valt het gras ervan zelf af en hoeft de gebruiker de wielen niet meer schoon te maken, een fijn stukje extra gebruikersgemak. Ook is de mes hoogte bij deze vernieuwde versie elektrisch verstelbaar. Hierdoor heb je als gebruiker geen gereedschap meer nodig om de hoogte van de messen te wijzigen. De, al bestaande, Connect module zit uiteraard nog steeds op de machine. 

Met deze modules kan de robot op afstand worden gevolgd en kunnen er opdrachten worden gegeven. Het merk Wiper is voor de Groentechniek afdeling van Almat Laren zeker een mooie aanvulling. Almat levert op het gebied van groentechniek diverse machines voor zowel particuliere als professionele gebruikers. Zij hebben een breed assortiment beschikbaar als het gaat om het onderhoud van (openbaar) groen.

Liever (eerst) een machine huren? Ook voor de verhuur van groentechniek machines, heftrucks en grondverzetmachines bent u van harte welkom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? In onze ruime showroom helpen onze Groentechniek medewerkers of vertegenwoordiger Groentechniek Wilco Steunebrink u graag verder.

Almat Laren
Stoomdijk 13-15
7245 PN Laren (Gld)
Tel. 0573 - 44 80 80 
www.almatlaren.nl