• Velden mogen weer gebruikt worden

Goed nieuws bereikte deze ochtend de redactie van de website. Met de jubelende woorden "we gaan weer voetballen op gras!!!" verblijde Bram van Enckevort de trainers en leiders van Sportclub Lochem. Concreet betekent het dat veld 1 en veld 2 vanaf zaterdag weer gebruikt gaan worden voor de wedstrijden. Thuis is dan ook gewoon thuis, uit is gewoon uit! Wel zo overzichtelijk....

De afgelopen maanden is er door de firma Hofmeier, Bram van Enckevort en de overige vrijwilligers keihard gewerkt om dit weekend de velden weer bespeelbaar te maken, waarvoor namens alle leden hartelijk dank! Om de velden echter zo goed mogelijk te houden, hieronder enkele aandachtspunten:

Veld 3
Veld 3 mag vanaf vanavond (17 september) weer gebruikt worden voor de trainingen. Waar echter wel op gelet moet worden is dat er zeker in het begin het veld niet te zwaar belast word met intensieve oefeningen. Gebruik bijvoorbeeld voor kort explosief sprintwerk, loopladders en dergelijke, het stuk gras tussen veld 3 en 4 (kunstgras)

Maairobots
de maairobots blijven hun werk doen. Het is dus van groot belang  dat na de laatste training ALLE materialen van veld 3 worden gehaald. De goals kunnen worden geplaatst vóór de kleedkamers 9-12, tussen de stenen dugouts op veld 2 én direct tegen de ballenvanger aan de kant van de rondweg. Let op, dus niet aan de kant van de ijsbaan, want de maaier gaat daar tot bijna het einde maaien.

Samen Opruimen
Om er voor te zorgen dat niet altijd de laatsten die van het veld gebruik maken alles moeten opruimen is het het beste even met het laatste team te overleggen wat er al opgeruimd kan worden, en wat ze nog willen gebruiken. Vooral de grote goals is nogal een werk wat even makkelijk met een paar mensen opgepakt kan worden...

We hopen dat iedereen veel plezier zal beleven aan de velden en wensen jullie dan ook veel succes!

SP Lochem