• Sportmedische begeleiding

Voor de sportmedische begeleiding werkt Sportclub Lochem samen met Sports & Science. Het team van Sports & Science staat voor jullie klaar langs het veld en bij Sports & Science aan de Hoeflingweg. Onderstaand het overzicht waar iedereen die lid is van onze club, gebruik van kan maken.

Verzorging

• Appservice voor vragen en/of advies met Floriaan (0613929805)
  • Joey (Sports & Science) gaat mee met de uit- en thuiswedstrijden van het eerste herenalftal
  • Vrijdag een vrijblijvende inloop spreek-halfuur van 18:30-19:30 (zonder afspraak) bij Sports & Science.

Fysiotherapie
  • Appservice voor vragen en/of advies met Floriaan (0613929805)
  • Telefonisch advies van een fysiotherapeut.
  • Behandeling met voorrang binnen 48 uur (verzekering op eigen verantwoording).
  • Iedere maandag om 16.30 uur een speciaal fysiotherapiespreekuur (op afspraak) voor advies en second opinion bij een fysiotherapeut.

• Screening motoriek jeugd op het veld
  • Sportabonnement tegen gereduceerd tarief voor alle spelende leden.