• SP Lochem 4 - AV Pax 6

AV Pax 6 - SP Lochem 4

Zondag 17 Maart 09.30

Vandaag op het programma de uitwedstrijd tegen AV Pax 6 uit Hengelo (gld). Om 10.30 staan de
spelers klaar voor de aftrap van de wedstrijd. Er is nog snel een scheidsrechter ingevlogen uit een
ander Pax team. Bekend probleem bij elke club.

Het veld was in perfectie conditie voor de tijd van het jaar, wel een beetje hobbelig maar geen
probleem voor beide teams met spelers, die het balvaardig zijn voldoende beheersen.

Nadat de bal aan het rollen was gebracht zag je meteen onrust binnen het team van Lochem 4,
reden onbekend, misschien toch te veel bezig met een mogelijk Kampioenschap. Het opbouw spel
liep via de verkeerde schijven en een tegenstander, die agressief begon en de nodige kleine
irritante overtredingen maakte. Resultaat was dat Lochem 4 zich steeds liet meeslepen in het Spel
van tegenstander. Het was dan ook, dat Pax 6o de 1-0 voorsprong liet aantekenen. Na een blessure
wissel door de coach van de dag kwam er meer rust in het spel en werd er gewerkt aan de maken
van de gelijk maker. Dit lukte dan ook (1-1). Dit werd ook de ruststand.

Na de rust is de verslaggeving niet meer uit eigen waarneming, maar uit betrouwbare Bron. Er is
binnen de club een nieuwe activiteit voor de 65+ leden (Lunch4Legends).

Volgens de bron is er de 2 e helft meer met het hoofd gespeeld en werd PAX 6 al snel op een 1-3
achterstand gespeeld en was. De vervangend Coach moest vanwege de vele blessures en
afmeldingen nog een inval beurt doen en heeft hij nog een fraai verdedigende actie ondernomen.
Op het eind van de wedstrijd kreeg PAX 6 nog cadeau, overtreding randje zestien, maar de
scheidrechter zag het in de zestien. (2-3). Dus nog even billenknijpen, maar uiteindelijk de 2-3